FREQUENTLY ASKED QUESTIONS.

HOW ARE THE NUDES MADE?

Alla NUDEs är återbruk av pre-loved things från lokala secondhandbutiker och är skulpterade för hand - varje exemplar är därmed unikt! Alla NUDEs är pre-made och skulpterade med självtorkande leran målade och lackade i akryl för en slitstark yta. Alla NUDEs är stämplade.

HOW MUCH DOES THE NUDES COST?

Priset på pre-made NUDEs varierar - storlek, utformning, färg eller mönster bestämmer priset. Priserna för pre-made NUDEs ligger på 300 kr och uppåt och inkluderar 25% moms.

WHAT ARE THE MEASUREMENTS FOR THE NUDES?

Då alla NUDEs är återbruk av pre-love things varierar storlekarna för varje exemplar. En generell storlekstabell som utgår från höjd (h) gäller enligt:

XS: mindre än 5 cm hög

S: 5-8 cm hög

M: 8-10 cm hög

L: 10-12 cm hög

XL: högre än 12 cm

Observera att avvikelser från storlekstabell kan ske då omkrets, diameter och form påverkar prissättning.

WHAT DOES PRE-MADE MEAN?

Pre-made betyder att NUDEs är gjorda innan beställning efter konstnärens egen tanke och kreativitet.

HOW DO I TAKE CARE OF MY NUDE?

Då alla NUDES är återbruk av vaser/krukor är insidan vattentålig - de går alltså att fylla med vatten och jord, men använd då gärna en innerkruka av plast för att skydda din NUDE. Den skulpterade och målade ytan tål små mängder vatten - den går att torka av men går inte att hand- eller maskindiskas. NUDEs är främst ett konstverk och bör behandlas därefter. NUDEs är inte tänkta att användas till mat och dryck. Läs mer CARE AND USE.

DO WE TAKE WHOLESALE ORDERS?

I mån av tid kan du som har butik bli återförsäljare, skicka ett mail till hello@renudes.se för mer information och prislista!